Βραβείο Εθελοντισμού από τον Δήμο Μήλου_13.12.15

Η ομάδα μας εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο κ. Αλεξόπουλο Λάζαρο για την παραλαβή του βραβείου Εθελοντισμού από το Δήμο Μήλου, στα πλαίσια της “Γιορτής Εθελοντισμού 2015”.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού, ο Δήμος Μήλου οργάνωσε την Γιορτή Εθελοντισμού 2015, την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου. Στην κατάμεστη αίθουσα του «Συνεδριακού Κέντρου Γ. Ηλιόπουλος», τιμήθηκαν πλήθος συμπολιτών και συλλόγων, οι οποίοι έχουν προταθεί όλα αυτά τα χρόνια για το «Βραβείο Εθελοντισμού & Κοινωνικής Προσφοράς- «Αναστασία Αντωνιάδου» για την εθελοντική και κοινωνική τους προσφορά. Οι εθελοντές βραβεύθηκαν με αλφαβητική σειρά σε τρεις χρονικές περιόδους από το 2002-2005 (αφορούσε μόνο εργαζόμενους S&B Βιομηχανικά Ορυκτά Α.Ε – Imerys), από το 2006-2010 και από το 2011-2014, ενώ έγινε αναφορά και στους νικητές των βραβείων όλα αυτά τα χρόνια

Με το σύνθημα «Φροντί-ΖΩ για ένα καλύτερο αύριο στο νησί μου», ο Δήμαρχος Μήλου, Γεράσιμος Δαμουλάκης στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στη σημασία του Εθελοντισμού, ευχαρίστησε όσους έχουν προσφέρει στην κοινωνία της Μήλου και ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός νέου θεσμού που σκοπός του είναι η ενίσχυση του εθελοντισμού, το Μητρώο των Εθελοντών το οποίο θα τελεί κάτω από την σκέπη της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Μήλου.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*