1ο Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών για Πολίτες, από τον Ερυθρό Σταυρό_09-10.04.16

Ημερομηνία: 09 – 10/04/2016

“20ωρο πολιτών” – πρώτες βοήθειες από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό!
Μετά την επιτυχή υλοποίηση του «20ωρου Σεμιναρίου Πρώτων Βοηθειών για Πολίτες» από το περιφερειακό τμήμα Πειραιά του Ερυθρού Σταυρού, το οποίο παρακολούθησαν συμπολίτες μας και μέλη της ομάδας μας, δημιουργήθηκε μια συνεργασία στα πλαίσια της οποίας οι Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού από το αναφερόμενο τμήμα, δώρισαν στην ΟΕΔΙΜ υλικό πρώτων βοηθειών ώστε να ενισχύσουν την υλικοτεχνική υποδομή μας. Σαν επόμενο βήμα της συνεργασίας αυτής, ανακοινώνουμε την διοργάνωση του 2ου «20ωρου Σεμιναρίου Πρώτων Βοηθειών για Πολίτες» τον Οκτώβριο και σε ημερομηνία που θα δημοσιοποιηθεί στο άμεσο μέλλον, με όριο συμμετοχής τα 30 άτομα.


Σε τοπικό επίπεδο, η πρώτη εμπορική επιχείρηση που ανταποκρίθηκε στο αίτημα για δωρεά υλικών στην ομάδα ήταν ο Ανδρέας Γενναδόπουλος – «ΚΟΥΝΟΣ marine», ο οποίος προσέφερε υλικά που εξοπλίζουν την ομάδα στον τομέα της έρευνας και διάσωσης.


Ελπίζουμε ότι το εγχείρημα αυτό θα ενστερνιστούν και άλλοι ιδιώτες και επιχειρήσεις του νησιού μας αλλά και παράλληλες στη δράση μας ομάδες ανά την Ελλάδα.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*