Δ.Τ.: Νέος Σταθμός Πυρόσβεσης & Διάσωσης Ο.Ε.ΔΙ.Μ. & Νέο Πυροσβεστικό Όχημα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ολοκλήρωση των εργασιών για τη δημιουργία του νέου Σταθμού Πυρόσβεσης & Διάσωσης Ομάδας Εθελοντών Διασωστών Μήλου «Καίτη Κυριακοπούλου». Ο νέος μας σταθμός, πλησίον του Συνεδριακού Κέντρου Μήλου «Γεώργιος Ηλιόπουλος», είναι μεγάλης έκτασης και μας προσφέρει τη δυνατότητα να οργανώσουμε καλύτερα την ομάδα μας, συγκεντρώνοντας σε μια βάση τα γραφεία μας και τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό μας, ενώ η νέα τοποθεσία μας προσφέρει μεγαλύτερη εμβέλεια οπτικής επόπτευσης του νησιού, ώστε να είναι ταχύτερος ο εντοπισμός εστιών φωτιάς!

Ο τίτλος του σταθμού μας φέρει το όνομα «Καίτη Κυριακοπούλου» και είναι εξέχουσα τιμή για εμάς να συνδυαστεί το όνομα μιας μεγάλης Κυρίας που πρόσφερε τόσα πολλά στο νησί μας και στους συμπολίτες μας, με τον σταθμό μας και κυρίως με το έργο μας! Η Ομάδα Εθελοντών Διασωστών Μήλου έχει σαν μέλημα της την προστασία και την ασφάλεια του νησιού και των συμπολιτών μας. Είναι ιδιαίτερη η συγκίνηση μας που θα μας συντροφεύει το όνομα της αείμνηστης Καίτης Κυριακοπούλου από εδώ και στο εξής.

Νιώθουμε αμέριστη ευγνωμοσύνη προς την Οικογένεια Κυριακόπουλου, η οποία εμπνεύστηκε και χρηματοδότησε τη δημιουργία του σταθμού μας, βοηθώντας την Ομάδα μας να υλοποιήσει ένα από τους μεγαλύτερους στόχους εξέλιξης της! Η υποστήριξη της οικογένειας Κυριακόπουλου συνοδεύεται από ακόμα μια σημαντική και γενναιόδωρη χορηγία προς την ομάδα μας: τη δωρεά ενός σύγχρονου πυροσβεστικού οχήματος Mercedes Benz τύπου MTX MB UNIMOG 165, το οποίο έχει ιδιαίτερες εκτός δρόμου (off road) δυνατότητες και μπορεί να επιχειρεί ακόμα και στα πιο δύσβατα σημεία του νησιού μας, κάτι πολύ σημαντικό για την ασφάλεια και την προστασία του τόπου μας.

Οφείλουμε να επισημάνουμε πως στην κάλυψη του κόστους για την δημιουργία του Σταθμού, εκτός του Συνεδριακού Κέντρου Μήλου, το οποίο κάλυψε το μέγιστο μέρος της δημιουργίας του, συνέβαλαν και οι παρακάτω εταιρίες:

  • η εταιρία ΟΡΥΜΗΛ Α.Ε
  • η εταιρία Imerys Industrial Minerals Greece S.A
  • η επιχείρηση οικοδομικών εργασιών «Ξυδάκης Κωνσταντίνος

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε κάθε έναν που συνέβαλε και βοήθησε στην υλοποίηση του. Χωρίς τη συμμετοχή τους και την πίστη τους στο έργο της Ομάδας μας, δεν θα είχαμε επιτύχει το σημαντικό αυτό βήμα.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα θέλαμε να αποδώσουμε στον κ. Εμμανουήλ Βούλγαρη που αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή την προσπάθειά μας αυτή και μας συντρόφευσε σε όλη τη διαδικασία αγοράς του οχήματος και δημιουργίας του σταθμού. Είμαστε ευγνώμονες για όλη του τη συνεισφορά και την αγάπη του προς την ομάδας μας!

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ θέλουμε να αποδώσουμε στον κ. Μανούσο Καντσό που, συνέβαλε αποφασιστικά στην οργάνωση, επίβλεψη και ολοκλήρωση του έργου!

Επιπλέον, αποδίδουμε τις ευχαριστίες μας στους κ. Χριστοδουλάκη και κ. Σανούδο που, ενστερνίστηκαν το όραμα μας και υποστήριξαν θερμά την ολοκλήρωση του σταθμού μας.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τα μέλη της Ο.Ε.Δι.Μ. που συμμετείχαν με την εθελοντική τους προσφορά στις εργασίες βελτίωσης του νέου σταθμού.

Με τη δημιουργία του νέου Σταθμού μας και το νέο πυροσβεστικό όχημα, προσδοκούμε να τιμήσουμε με τον καλύτερο τρόπο τη μνήμη μιας σημαντικής προσωπικότητας που έδωσε τόσα πολλά στο νησί μας, της αείμνηστης Καίτης Κυριακοπούλου, και η οποία πάντα είχε τη Μήλο στην καρδιά της.

Τα εγκαίνια και η τελετή παράδοσης των εγκαταστάσεων και του νέου πυροσβεστικού οχήματος, θα πραγματοποιηθούν στο προσεχές μέλλον και θα είναι χαρά μας να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και να σας ξεναγήσουμε στο νέο μας χώρο!

Με εκτίμηση,
Ομάδα Εθελοντών Διασωστών Μήλου
(Ο.Ε.ΔΙ.Μ.)

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*