Εγκαίνια νέου Σταθμού Πυρόσβεσης & Διάσωσης Ομάδας Εθελοντών Διασωστών Μήλου “Καίτη Κυριακοπούλου”

Ημερομηνία: 17/09/2021

Με ιδιαίτερη συγκίνηση και υπερηφάνεια για τα μέλη της Ο.Ε.Δι.Μ., πραγματοποιήθηκε ο εγκαινιασμός του νέου μας Σταθμού Πυρόσβεσης & Διάσωσης Ομάδας Εθελοντών Διασωστών Μήλου “Καίτη Κυριακοπούλου”, μετά το κάλεσμα της οικογένειας Κυριακοπούλου. Η εκδήλωση εγκαινίασης του χώρου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021 στο χώρο του σταθμού με περιορισμένο αριθμό προσκεκλημένων (τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας κατά της νόσου Covid-19) και εν συνεχεία ακολούθησε καθιστό cocktail στο Συνεδριακό Κέντρο Μήλου “Γεώργιος Ηλιόπουλος”.

Την εγκαινίαση του χώρου τέλεσαν ο Α. Αρχιερατικός Επίτροπος νήσου Μήλου, Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Σώρρος με τον Εφημέριο Αντώνιο Σώρρο και ακολούθησε χαιρετισμός από τον Μητροπολίτη Σύρου Δωρόθεου, μέσω του εκπροσώπου του.

Εν συνεχεία απηύθυναν χαιρετισμό ο Υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Ι. Τσακίρης, ο βουλευτής Κυκλάδων κ. Ν. Συρμαλένιος, η Έπαρχος Μήλου κα Ε. Χωριανοπούλου, ο Δήμαρχος Μήλου κ. Μ. Μικέλης καθώς  και ο  Διευθυντής Λειτουργιών της Imerys S.A. κ. Γ. Σανούδος. Χαιρετισμό απηύθυναν  επίσης ο ο κ. Οδυσσέας Κυριακόπουλος, ο στενός συνεργάτης της Καίτης Κυριακοπούλου κ. Εμμανουήλ Βούλγαρης, και ο Πρόεδρος της Ο.Ε.ΔΙ.Μ. κ. Λάζαρος Αλεξόπουλος.

Οι ομιλητές τόνισαν τη σημασία του εθελοντισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης, καθώς και την ανάγκη συνεργασίας ιδιωτών, κρατικών και τοπικών φορέων.  Αναφέρθηκαν επίσης στη ζωή και το έργο της αειμνήστου Καίτης Κυριακοπούλου και στην πολύπλευρη και ανιδιοτελή προσφορά της στην τοπική κοινωνία της Μήλου.

 

Η εκδήλωση έκλεισε με την απονομή τιμητικών πλακετών από την ομάδα μας προς όλους τους χορηγούς της δημιουργίας του σταθμού καθώς χάρη στον καθένα τους, που μοιράστηκε το όραμα μας και αναγνώρισε το έργο μας, έχουμε την ιδιαίτερη χαρά και τιμή να παραλαμβάνουμε έναν οργανωμένο χώρο που καλύπτει της ανάγκες της ομάδας, με μεγάλη εμβέλεια επίβλεψης του νησιού και κομβική τοποθεσία! Τιμητικές πλακέτες αποδόθηκαν, ως ακολούθως:

  • Για την Οικογένεια Κυριακοπούλου παρέλαβαν τα παιδιά της αείμνηστης Καίτης Κυριακοπούλου, κα Φλωρίκα και κ. Οδυσσέας Κυριακόπουλος. Την απονομή έκανε ο Πρόεδρος μας κ. Αλεξόπουλος
  • Για τις εταιρίες ΟΡΥΜΗΛ Α.Ε. & Συνεδριακό Κέντρο Μήλου “Γεώργιος Ηλιόπουλος” παρέλαβε ο Πρόεδρος κ. Πάρης Κυριακόπουλος. Την απονομή έκανε ο Αντιπρόεδρος της ομάδας κ. Χρυσούλης.
  • Για την εταιρία Imerys S.A. παρέλαβε ο Διευθυντής Λειτουργιών κ. Ιωάννης Σανούσος. Την απονομή έκανε ο Υπεύθυνος Εκπαίδευσης της ομάδας κ. Ζούλιας.
  • Για την εταιρία Κωνσταντίνος Ξυδάκης Οικοδομικές εργασίες παρέλαβε ο κ. Κωνσταντίνος Ξυδάκης. Την απονομή έκανε η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της ομάδας κ. Βουτσιλάκου
  • Για την προσφορά του στη δημιουργία του σταθμού τιμήθηκε ιδιαίτερα ο κ. Εμμανουήλ Βούλγαρης, παραλαμβάνοντας την τιμητική πλακέτα από τον Γενικό Γραμματέα της ομάδας κ. Τσιριγωτάκη.

Ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά όλους τους χορηγούς μας για τη συνεισφορά τους και τις χορηγίες τους προς την ομάδα μας και για την ιδιαίτερη τιμή που μας έκαναν να φέρει ο σταθμός μας το όνομα της Κυρίας. Ευελπιστούμε το έργο μας να ανταποκρίνεται πάντα στις προσδοκίες τους και να τιμά στο έπακρο το όνομα της αείμνηστης Καίτης Κυριακοπούλου.

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*