Τελετή βράβευσης του Προέδρου μας κ. Λάζαρου Αλεξόπουλου !!

Ημερομηνία: 07/07/2016

Την Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2016, πραγματοποιήθηκε στο «Συνεδριακό Κέντρο Μήλου-Γεώργιος Ηλιόπουλος», η εκδήλωση απονομής τιμητικών διακρίσεων που έχει θεσπίσει η IMERYS ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΟΡΥΚΤΑ ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ στη μνήμη της Αναστασίας Αντωνιάδου.
Οι τιμητικές διακρίσεις που δόθηκαν για το 2015 είναι οι εξής:
Α. Η «Υποτροφία Σπουδών Αναστασία Αντωνιάδου», η οποία, σύμφωνα με την κρίση της Επιτροπής Αξιολόγησης υποψηφίων υπό την Προεδρία του Δημάρχου Μήλου Γεράσιμου Δαμουλάκη, δόθηκε στην κ. Χρυσούλα Μωραΐτη του Παύλου, φοιτήτρια στο Τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων & Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
Β. Το «Βραβείο Εθελοντισμού και Κοινωνικής Προσφοράς Αναστασία Αντωνιάδου», το οποίο, σύμφωνα με την κρίση της Επιτροπής Αξιολόγησης υποψηφίων υπό την Προεδρία του Δημάρχου Μήλου, δόθηκε στον κ. Λάζαρο Αλεξόπουλο του Μιχαήλ για το συνολικό του έργο στο πλαίσιο της Ομάδας Εθελοντών Διασωστών Μήλου, της οποίας είναι Πρόεδρος του Δ. Σ. και ιδρυτικό μέλος της.
Τους καλεσμένους καλωσόρισε ο κ. Σπύρος Τζίντζος, Διευθυντής Λειτουργιών Μήλου της IMERYS ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΟΡΥΚΤΑ ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, ο οποίος αναφέρθηκε στο ιστορικό των δύο θεσμών καθώς επίσης και στο έργο του φετινού βραβευθέντος με το Βραβείο Εθελοντισμού Λάζαρου Αλεξόπουλου και τις επιδόσεις της φετινής υποτρόφου Χρυσούλας Μωραΐτη. Επίσης συνεχάρη για τη δράση τους, τους υπόλοιπους υποψηφίους για το Βραβείο Εθελοντισμού. Στο έργο και τις πρωτοβουλίες της Αναστασίας Αντωνιάδου αναφέρθηκε ο κ. Εμμανουήλ Βούλγαρης, Πρόεδρος του «Συνεδριακού Κέντρου Μήλου-Γεώργιος Ηλιόπουλος», ο οποίος, με ιδιαίτερα συγκινητικά λόγια, περιέγραψε την Αναστασία Αντωνιάδου ως πρότυπο ανθρώπου, μητέρας και επιστήμονος. Τον χαιρετισμό του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σύρου & Μήλου Δωρόθεου Β΄ μετέφερε στο κοινό ο Αρχιερατικός Επίτροπος Μήλου Πρωτοπρ. Γιαννούλης Μαρκαντώνης, και στη συνέχεια σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γεώργιος Πατούλης, με την ευκαιρία της παρουσίας του στη Μήλο, συγχαίροντας την Εταιρία για τις πρωτοβουλίες και την κοινωνική της ευαισθησία.
Την Υποτροφία Σπουδών απένειμε στην κ. Χρυσούλα Μωραΐτη ο Γενικός Διευθυντής BPI της IMERYS κ. Αθανάσιος Κεφάλας, ο οποίος ανακοίνωσε την πρόθεση της Εταιρίας να συνεχίσει τους δύο θεσμούς και για τα επόμενα χρόνια. Η Χρυσούλα ευχαρίστησε με τη σειρά της την Εταιρία για την τιμητική αυτή διάκριση, η οποία επισφραγίζει τις προσπάθειες και τις επιδόσεις της.
Το Βραβείο Εθελοντισμού απένειμε στον κ. Λάζαρο Αλεξόπουλο ο Δήμαρχος Μήλου κ. Γεράσιμος Δαμουλάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στο πολύπλευρο έργο της Ομάδας Εθελοντών Διασωστών Μήλου, ενώ συνεχάρη και την Χρυσούλα για την επιτυχία της. Ο Λάζαρος Αλεξόπουλος, ευχαριστώντας για τη βράβευσή του, προέτρεψε τους παρευρισκόμενους σε κοινωνικές και εθελοντικές δράσεις, ανακοινώνοντας στη συνέχεια τις προσεχείς πρωτοβουλίες της Ομάδας Εθελοντών Διασωστών Μήλου.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την καθιερωμένη φωτογράφιση των βραβευθέντων με τους εκπροσώπους της Εκκλησίας, των Τοπικών Αρχών και της Εταιρίας IMERYS, ενώ ακολούθησε δεξίωση στην πτέρυγα Ευριπίδης Μαυρομμάτης του «Συνεδριακού Κέντρου Μήλου – Γεώργιος Ηλιόπουλος».

Πηγή: MilosVoice

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*