Το βραβείο “Αναστασίας Αντωνιάδου” απονέμεται σε δύο μέλη της ΟΕΔΙΜ!

Ημερομηνία: 12/04/17
Συγχαρητήρια στον Γραμματέα κ. Χρυσούλη Γιάννη κ τον Αντιπρόεδρο κ. Τσιριγωτάκη Στέλιο!!! Δεύτερη συνεχή χρονιά που η ομάδα μας κερδίζει το Βραβείο Εθελοντισμού!!

Ανακοίνωση από την IMERYS ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΟΡΥΚΤΑ ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ:

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνουμε ότι η Επιτροπή Αξιολόγησης του «ΒΡΑΒΕΙΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ» η οποία συνεδρίασε υπό την Προεδρία του Δημάρχου Μήλου την 12η Απριλίου 2017, επέλεξε, μεταξύ των υποψηφίων εργαζομένων της IMERYS ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΟΡΥΚΤΑ ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ και των κατοίκων της Μήλου, το βραβείο να απονεμηθεί για το έτος 2016 από κοινού στους ΙΩΑΝΝΗ ΧΡΥΣΟΥΛΗ και ΣΤΥΛΙΑΝΟ ΤΣΙΡΙΓΩΤΑΚΗ για τη συμμετοχή τους στην αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών στο νησί της Μήλου κατά τη διάρκεια του 2016.

Η επιλογή μεταξύ των δεκαπέντε συνολικά υποψηφιοτήτων που υποβλήθηκαν ήταν ιδιαίτερα δύσκολη και προβλημάτισε τα μέλη της επιτροπής αξιολόγησης. Και οι δύο βραβευθέντες ανέπτυξαν αξιοσημείωτη εθελοντική δράση και αντιμετώπισαν με μεγάλη επιτυχία έκτακτες καταστάσεις, όποτε και όπου προέκυψαν στη διάρκεια του περασμένου χρόνου. Η προθυμία και η ετοιμότητα που επέδειξαν στην αντιμετώπιση σοβαρών συμβάντων, και η ανιδιοτέλεια και το ενδιαφέρον τους προς τον συνάνθρωπο, καθόρισε τελικά και την απόφαση της επιτροπής.

Ενεργά μέλη και οι δύο σε εθελοντικές ομάδες με σημαντική δράση στο νησί, έχουν επανειλημμένα συμμετάσχει σε δράσεις που ωφελούν το κοινωνικό σύνολο και προάγουν την κοινωνική αλληλεγγύη και προσφορά.

Η Επιτροπή Αξιολόγησης συγχαίρει μαζί με τους δύο βραβευθέντες, και τους υπόλοιπους υποψήφιους οι οποίοι προσέφεραν τις γνώσεις και το χρόνο τους σε πλήθος αξιέπαινων και σημαντικών δράσεων που είχαν αντίκτυπο στην τοπική κοινωνία. Επίσης, ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζονται στους φορείς της Μήλου και της Κιμώλου, καθώς και στους συμπολίτες που συμμετείχαν στη διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων, ανταποκρινόμενοι ακόμη μία φορά στην πρόσκλησή μας για συμμετοχή σε έναν θεσμό που προάγει την κοινωνική αλληλεγγύη και προσφορά.

Ευχόμαστε οι αξιέπαινες δράσεις να αυξάνονται μαζί με τη συμμετοχή των πολιτών στον θεσμό των Βραβείων Εθελοντισμού και Κοινωνικής Προσφοράς Αναστασία Αντωνιάδου.

Πηγή:MilosVoice

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*